Beszámolók


1.Január
4.Július


Gergő egy nagyon kedves, szerény, mosolygós kisfiú. Nagy társasági életet él, rengeteg barátja van, együtt „bandáznak” a közeli parkban, bicikliznek és fociznak. Bár Gergő nagyon szereti a matekot és nagyon jól is megy neki, de elmondása szerint suliba is leginkább a közösségért szeret járni.

Gergő régi vágya volt egy PlayStation4, ezért a Csodalámpától ez volt a kívánsága. Fülig érő mosollyal fogadott minket, amikor meglátta nálunk a PS4-et és még nagyobb lett az öröme, amikor megtalálta a hozzá kapott Minecraft, Star Wars és Sonic játékokat.

Kiderült, hogy egyik barátjának sincs még ilyen játéka és azt gyanítjuk, hogy mostantól tovább nő Gergő népszerűsége és még többen fogják keresni társaságát. 😊


Köszönjük Dániel támogatását, mellyel teljesíthettük Gergő kívánságát!


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2024.07.03.

4.Július



Amikor megérkeztünk a Budapest Parkba, Emili nagyon izgatott volt, hogy végre találkozik a Pogány Induló tagjaival. Ahogy megérkeztünk a backstagebe, Pogány rögtön köszöntötte Emilit, aki örömében el is sírta magát. A koncert előtt fotózkodott a fiúkkal, még Emili cipőjét is aláírták. Pogány Induló nagyon kedves volt Emilivel, még a színpad széléről is nézhette Emili a koncertet.


Emili nevében is köszönjük a zenekarnak és menedzserüknek, valamint magántámogatóinknak, hogy segítettek valóra váltani egy beteg gyermek álmát!


Gergely Anna
kívánságkoordinátor
Budapest, 2024.06.26.

1.Július



Zsófi nagyon szeret az udvarukon, a szabadban játszani. Most egy ideig nem mehet közösségbe, nem találkozhat a barátaival, így olyan játékot szeretett volna, amit egyedül is lehet élvezni.

A Csodalámpától egy trambulin volt a kívánsága, amit nyáron kihasználhat, játék és mozgás is egyben. Jó szórakozást kívánunk Zsófinak!


Köszönjük a Kontron Kft. támogatását, mellyel teljesíthettük Zsófi kívánságát.


Nagy Andrea és Dr. Kapás Ferenc
kívánság-koordinátor
Tompa, 2024.06.19.

1.Július



Noel egy csendes, tisztelettudó, intelligens kamasz fiú. Szívesen néz különféle sporteseményeket, meccseket. Ő maga kézilabdázik. Régi vágya volt egy NINTENDO, amit a Csodalámpa Dzsinnje el is vitt neki.

Mindig megható az, amikor egy kamasz fiú, érzelmeit nem kimutatva kemény, céltudatos és határozott, de gyermeki énjét véka alá dugni nem tudó, és talán nem is akaró boldogságban tör ki. Határtalan öröm volt számomra, amikor a boldogságtól Noelt végre mosolyogni láttam!

Csodalámpás kívánságteljesítéskor nemcsak a megajándékozott gyermek, hanem a szülei is végtelenül boldogok és hálásak, hiszen egy szülőnek egyik legnagyobb nagyobb öröme az, amikor a gyermekét boldognak látja. És most ők valóban BOLDOGOK!


Köszönjük a Penny Market Kft. támogatását, mellyel nagy örömet szerezhettünk Noelnek!


Adorján- Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2024. június 20.

1.Július


Levente kitűnő tanuló, és nemrég sikeres vizsgát tett angol nyelvből is. Az iskolában a testnevelés a kedvenc tantárgya, ami nem csoda, hiszen komolyan focizik, a Viadukt SE tagja. Elmesélte: profi focista szeretne lenni és azt is, hogy rendszeresen nézi a foci EB mérkőzéseit.

Levente nagyon szeret a testvéreivel játszani, biciklizni, legózni. Nagyon tetszenek neki a Star Wars legók, a Csodalámpától egy Star Wars TIE elfogóvadász lego volt a kívánsága.

Levinek a kórházban adtuk át a kívánságát Edinával és Zsuzsával, a Budapest Marriott Hotel munkatársaival. Levi alig várta, hogy hazaérkezzenek és hozzáláthasson a vadászgép összeszereléséhez.


Köszönjük a Budapest Marriott Hotel támogatását, mellyel teljesíthettük Levente kívánságát!


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2024.06.25.

1.Július



Hanna szívesen biciklizik, rollerezik. Jó tanuló, szorgalmas, barátságos kislány, akinek vágya egy mobiltelefon volt. Ki is nézte, pontosan milyen készüléket szeretne.

Nagy volt az öröm, amikor átvette ajándékát, az áhított Honor90-es mobilt. Reméljük, sok örömöd lesz benne!


Köszönjük a Rossmann Magyarország Kft. támogatását, általuk teljesíthettük a kislány kívánságát.


Fárbásné Lugossy Gabriella
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2024. június 20.

1.Július



A 12 éves Csanád szüleivel és testvérével Miskolcon, a Bükk lábánál lakik. Nagyon szereti a különféle sportokat. Kedvencei közé tartozik a Forma 1, kerékpározás, úszás, túrázás. A család a mozgásformák közül általában a gyalogtúrát részesíti előnyben, mert azon Csanád is biztonsággal részt tud venni, s így együtt lehet a család.

Már rég óta szeretett volna Csanád együtt kerékpározni szüleivel és testvérével, de ehhez egy speciális kerékpárra lett volna szüksége. Sok keresgélés után szerencsére rátaláltak egy kivitelezőre, aki elkészítette Csanád számára a megfelelő kerékpárt. A sok-sok egyeztetés és próba után a kamasz fiú boldogan vette birtokba új bringáját.


Köszönjük a Rossmann Magyarország Kft. ismételt támogatását, segítségükkel nagy örömet szerezhettünk Csanádnak.


Adorján-Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2024. június 16.

1.Július


Beni még nem volt a Balatonnál, ezért a Csodalámpától egy olyan nyaralást kért, amit a tóparton tölthet.

Benjamin élvezte a balatoni napokat. Kirándultak, játszótéren voltak a part közelében, Beni hajókat nézegetett és a lábát is belelógatta a vízbe. Szuper kikapcsolódás volt számukra ez a hétvége.


Köszönjük a Rossmann Magyarország Kft. támogatását, mellyel teljesíthettük Beni kívánságát!


Icsó Klára
kívánság-koordinátor
Tihany, 2024.06.15.

Archívum



Belépés