Beszámolók


26.Július


Dorina egy tengerparti nyaralást kért a Csodalámpától, és szeretett volna repülővel eljutni oda, mivel még sosem repült. Már a kiutazás is különleges élmény volt, a repülőgépre elsőként szállhatott fel, ahol a kapitány köszöntötte őt, majd kis ajándékcsomaggal is meglepte a Wizz Air személyzete. Leszállás után pedig lehetősége volt rövid időre bekukkantani a pilótafülkébe.

Barcelonából egy órás utazás várt ránk Salouig, ahol a szállásunk volt. Érkezés után természetesen rögtön le is sétáltunk a tengerpartra, kipróbáltuk, mennyire meleg a tenger, milyen mezítláb sétálni a homokban. A következő napot a PortAventura vidámparkban töltöttük, délután pedig a Ferrari Land park sem maradhatott ki a sorból. Az idő szerencsére kedvező volt mind a fürdésre, mind pedig sétára, így Dorcsi bejárta a több km hosszú partszakaszt, több strandot is felfedezhetett.

/ 4




Élményekkel telve indultunk haza Salouból, de szerencsére még volt egy fél napunk Barcelonában, ahol megcsodálhattuk a híres Sagrada Familia hatalmas tornyait, valamint sétálhattunk a belvárosban is.

Dorina köszönőlevele:
Kedves Csodalámpa,

Spanyolországban töltött nyaralásom felejthetetlen élményekkel ajándékozott meg. A forró napsütés alatt a tengerparton éreztem csak igazán, milyen csodálatos helyen vagyok. Hálás vagyok, hogy egyszerre 2 kívánságom is teljesülhetett.

Kívánságom a tengerről szólt, de a repülés élményét is megtapasztalhattam. Remélem, hamarosan újra visszatérhetek ebbe az országba, hogy még több élménnyel gazdagodjak.

Köszönöm Beának és a Csodalámpának, hogy hozzájárult ahhoz, hogy a kívánságom valóra váljon.

Köszönettel: Dorina

Köszönjük támogatóinknak, a Wizz Air Hungary Zrt.-nek, a Henkel Magyarország Kft-nek, a Jet Travelnek, a CHARITIES AID FOUNDATION OF AMERICA-nak, az IBIS Styles Budapest Airport Hotel-nek, valamint magántámogatóinknak, hogy valóra válthattuk Dorina álmát!



Ratimorszky Beáta
kívánság-koordinátor
Salou, 2024. július 5.

Archívum



Belépés