Beszámolók


1.Január
2.Október



Mi más is lehetne a kívánsága egy olyan fiatalnak, aki informatika-programozó szakon szeretne továbbtanulni, mint egy laptop?

Máté boldogan vette át a Csodalámpa ajándékát, és alig várta, hogy otthon nekiláthasson új eszközének installálásához.


Köszönjük a Lenovo Technology B.V. ismételt támogatását, segítségükkel nagy örömet szereztünk Máténak.


Sütő Beatrix
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2024.08.15.

2.Október



Hanna kívánsága a Csodalámpától egy iPad volt, mert a divattervező tanulmányaihoz nagy segítség lesz. A nagylány kedvenc színében, rózsaszínben is találtunk számára iPad-et.

Hanna nagy örömmel vette át várva várt kívánságát, Használatához sok örömöt és egészséget kívánunk!


Köszönjük a Batthyány Lajos Alapítvány támogatását, mellyel teljesíthettük Hanna kívánságát!


Szerencsés Tamás
kívánság-koordinátor
Esztergom, 2024.09.25.

2.Október



Gyuszi aktív, mozgékony kisfiú. Szeret focizni és kosárlabdázni. Kívánsága a Csodalámpától egy mobiltelefon volt, hogy a kórházban is tartani tudja a kapcsolatot a testvéreivel és a barátaival.

Picit megszeppenve vette át az új telefonját, de nagyon örült, hogy ezentúl cseveghet és játszhat is a saját készülékén.


Köszönjük magántámogatóinknak, hogy teljesíthettük Gyuszi kívánságát!


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2024.09.27.

2.Október


Ákos hobbija a természet, szereti az állatokat. Volt egy nagy álma: delfint simogatni, együtt úszni vele. El sem akarta hinni, hogy vágya hamarosan valóra válik. Pedig így történt. Egy szép szeptemberi napon a Wizz Air elröpített minket egy csodálatos szigetre, Máltára, ahol a fiú kívánsága maradéktalanul teljesült. Már a repülőút is nagy élményt jelentett Ákosnak, hiszen a kedves, mosolygós személyzettől ajándékot kapott, sőt, még a pilótafülkébe is látogatást tehetett.

Máltán az elegáns Corinthia Hotelben folytatódtak a csodák, ahol csokitortával és lufikkal várták őt, és ott tartózkodásunk alatt folyamatosan kitüntetett figyelemmel lesték kis vendégük minden kívánságát. Érkezésünket követő napra terveztük a találkozást a delfinnel, azonban teljesen váratlanul szakadni kezdett az eső, így ez a program átcsúszott a következő napra. Megvártuk, amíg eláll az ilyenkor errefelé nagyon is szokatlan eső, majd kirándultunk egy gyönyörű helyre, sőt a nap vége felé megmártóztunk a tengerben is.

Egy nappal később, de eljutottunk a Delfináriumba, ahol rengeteg érdekesség várt ránk, melyek közül Ákosnak legjobban a delfin show és a papagáj show tetszett, de a kis papagájokat is élvezettel etette tenyeréből. A nap csúcspontja természetesen a delfinnel való úszás volt, melyre a kisfiú annyira vágyott, és amely minden bizonnyal életre szóló élményt jelentett számára.

Utolsó napra beiktattunk még egy rövid strandolást, majd visszaindultunk Budapestre, magunkkal hozva a felejthetetlen élményeket.


/ 7





Köszönjük támogatóinknak, a Wizz Air Hungary Ltd.-nek, a Corinthia Budapest-nek, a Hotel Corinthia St George's Bay -nek, Harsányi Leventének és a TV2 Média Csoport Zrt.-nek, valamint magántámogatóinknak, hogy valóra válthattuk Ákos álmát.


Ludvig Mátyás
kívánság-koordinátor
Málta, 2024.szeptember 19-22.

Archívum



Belépés