Beszámolók


16.Július

Anna a Csodalámpától azt kérte, hogy Spanyolországban a PortAventura Parkok fantasztikus attrakcióit felfedezhesse. Már a kiutazás is különleges élmény volt, mivel a repülőgépre elsőként szállhatott fel, ahol a kapitány köszöntötte őt, majd kis ajándékcsomaggal is meglepte a Wizz Air személyzete. Leszállás után pedig lehetősége volt rövid időre bekukkantani a pilótafülkébe.

Anna nagyon szereti a vizet és a csúszdákat, így nagyon élvezte, hogy Európa egyik legnagyobb aquaparkjában tölthetett egy napot. PortAventura egy vidámpark is egyben, sok hullámvasúttal, izgalmas játékokkal, érdekes showműsorokkal, így bátorságát is kipróbálhatta több játékon, pihenésképpen pedig valamelyik műsort néztük meg. Természetesen a Ferrari Land park sem maradhatott ki a sorból. A szállodától nem messze helyezkedett el a tengerpart, ami szintén nagyon tetszett neki, naponta többször is megmártózott benne.

Élményekkel telve indultunk haza Salouból, de szerencsére még volt egy fél napunk Barcelonában, ahol megcsodálhattuk a híres Sagrada Familia hatalmas tornyait, valamint sétálhattunk a belvárosban is.

/ 6




Anna köszönő sorai:
„Ezúton is szeretném megköszönni, nektek és a Csodalámpának, hogy segítettetek egy régi álmomat megvalósítani, hogy láthassam Barcelonát és eljuthassak a Portaventura aqua és vidámparkjába. „

Köszönjük támogatóinknak, a Wizz Air Hungary Zrt.-nek, az IBIS Styles Budapest Airport Hotel-nek, a Henkel Magyarország Kft-nek, a Provident Pénzügyi Zrt.-nek, valamint magántámogatóinknak, hogy valóra válthattuk Anna álmát!

Bakonyi Tamás
kívánság-koordinátor
Salou, 2024. július 5.

Archívum



Belépés