Beszámolók


28.Április

Egy mesés Disneyland-i utazással egyszerre 3 gyermek álma vált valóra.

Mindegyiküknek ez volt az első repülése, és igazán fantasztikus élményben volt részük: VIP vendégként bántak velük, sőt, a gyerekek még a pilótafülkébe is beülhettek .
Leszállás után nyomban indultunk a szállodába. A gyerekek szép ajándékokat kaptak, azután irány a szoba, majd a park, ahol egy kellően veszett csattogós hullámvasút utazás következett. Adrenalin betöltött és 22:00-ig pörögtünk. Gyors vacsora következett, aztán hatalmasat aludtunk, másnap frissen keltünk.

A bőséges és nagyon finom reggeli után sietve indultunk a parkba, ahol rengeteg szépséget láttunk: hullámvasút, elvarázsolt kastély, Pán Péter világa, Hófehérke tündöklése és annyi minden, hogy le sem lehet írni.
Az egész napot ezen a mesés helyen töltöttük. Mindenki nagyon élvezte. Fotózkodtunk Bellel és Cinderellával és jót beszélgettünk velük.

Azután újabb csattogós hullámvasút következett, a Karib tenger kalózaival csónakázás, majd a Pán Péter szépséges világa és mentünk lézerrel lövöldözni a szörnyekre. A délutáni felvonulást egy korai vacsora követte, majd egy órát pihentünk, mielőtt megtekintettük a fantasztikus esti tűzijátékot.

A tűzijáték és a többi élmény teljesen megbabonázott mindenkit, és a gyerekek összebújva, fáradtan, boldogan, kicsit fázva nézték ezt az álomszép műsort. Majd vissza a szállásra, éjfél is elmúlt, mire a hömpölygő tömeggel megérkeztünk a szobába. Mindenki nevében köszönjük szépen ezt a soha nem feledhető hétvégét!

/ 4




Az utazás után Gréti anyukája kedves e-mail-t küldött nekünk:

"Szeretnék köszönetet mondani, hogy teljesülhetett Gréti álma! Azt a boldogságot leírni nem lehet, ami sugárzott róla.
Nagyon-nagyon sok élménnyel gazdagodott.
Három dolgot emelt ki az abszolút kedvenc élményekből:
- Az első, hogy élete első repülőútján beülhetett a pilótafülkébe és kipróbálhatta a műszereket.
- A második, hogy ő is igazi Disney hercegnőnek érezhette magát azáltal, hogy beszélhetett velük, pózolhatott velük.
- A harmadik, hogy kezet foghatott Minnivel, Daisyvel, Donalddal és Aladinnal.
Köszönjük a Csodalámpának az életre szóló élményeket! A kíváló szervezést! A Wizz Air személyzetének a kedvességét! Mind-mind hozzájárultak Gréti álmának teljesüléséhez!"

Hálásan köszönjük támogatóinknak, a Wizz Air Hungary Ltd.-nek, a Jet Travel utazási irodának, a Disneyland Paris-nak, az MVM Energetikai Zrt.-nek, az Allianz Hungária Zrt.-nak, a LeasePlan Hungária Zrt. vezetőinek és munkatársainak,
hogy valóra válthattuk Gréti álmát!




CENTER







Boris Péter
kívánság-koordinátor
Párizs, 2024. április 20.

Archívum



Belépés