Beszámolók


18.December


Eszter 17 éves, 11. évfolyamra jár egy középiskolába, évek óta a gyermekkórházunk rendszeres "vendége". Nagyon csendes, visszahúzódó, nehezen ismerkedő kamaszlány. Évek óta mosolyogni sem láttam. Már az előző évben beszéltünk arról, hogy van egy fantasztikus lehetőség, itt van egy „csupaszív” alapítvány, amely kívánságokat teljesít.

Eltelt egy év, de csak nem lett kívánsága Eszternek… Kéthavonta jár kezelésre, mindig megkérdeztem, de választ nem kaptam. Ez elmúlt hónapban megjelent nálam, és elmondta,
jól átgondolva egy XBOX játékkonzolt szeretne! Gondoltam, így karácsonyhoz közeledve igazán szuper ajándék lesz!

Ma Eszter a szokásos kezelésre érkezett, ugyanolyan szomorkásan, mint szokott… Nem említettük neki, hogy a mai nap más lesz, mint a többi, meglepetésnek szántuk! És milyen jól tettük! Egy másik Esztert ismerhettünk meg! Egy nagyon boldog, kedves, beszédes kamaszt, amilyennek még soha nem láttuk őt!

Szívet melengető volt az öröme, a boldogsága, ami ennek a játéknak köszönhető és nem utolsó sorban az ajándékot átadó két kedves hölgynek, akik a támogatókat képviselték. Mindketten nagyon bájosak voltak, igazán együtt örültek Eszterrel!




Nagyon köszönjük a BNP Paribas Magyarország segítségét, kollégáik aktív részvételét a sütivásáron, mert így együtt varázsoltak mosolyt Eszter arcára!


Pintérné Gál Anna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2017.12.12.

Archívum



Belépés